Capcană Digitală pentru Dăunători

Marcel Ionescu

CAPCANĂ DIGITALĂ PENTRU DĂUNĂTORI 🦟🦗🕷🐜

⭐ Astăzi vă prezentăm capcana digitală pentru dăunători, un dispozitiv extraordinar care face parte din arsenalul AgriCloud. Acest dispozitiv digital este important în practicarea unei agriculturi de precizie eficiente, deoarece monitorizează în permanență apariția diferiților dăunători ai culturilor supravegheate de noi.Colectarea eficientă a datelor exacte din teren, face posibilă luarea la timp a celor mai bune decizii de prevenție și de combatere a dăunătorilor, odată cu cel mai mic semn de apariție al acestora.

Dispozitivul Pest Trapp funcționează cu ajutorul tehnologiei IoT și poate monitoriza culturile agricole, livezile, serele, depozitele de cereale sau chiar și pădurile și exploatațiile forestiere.Dispozitivele noastre combină alertele referitoare la prezența dăunătorilor, cu raporte legate de temperatura și umiditatea aerului din zona monitorizată. Echilibrul dintre momentul apariției dăunătorilor și condițiile meteorologice din zona monitorizată este cheia unei combateri rapide și eficiente a dăunătorilor semnalați.

Caracteristicile tehnologice ale capcanei digitale Pest Trapp sunt multiple, însă vrem să evidențiem doar pe cele mai reprezentative pentru o bună înțelegere a modului de funcționare și a avantajelor oferite.

 

👉 Cameră foto internă de 5 MP. Imaginile surprinse în interiorul capcanei digitale sunt transmise de două ori pe zi către centrul nostru de colectare, monitorizare și interpretare a datelor.

👉 Imaginile cu dăunătorii surprinși, sunt analizate cu ajutorul unor algoritimi avansați de recunoaștere a speciei și densității acestora

👉 Stație meteo încorporată, pentru culegerea datelor legate de temperatura și umiditatea aerului.👉 Parte integrantă a sistemului regional de alertă timpurie

👉 Sistem de alertă la cădere sau furt

👉 Poziționare permanentă prin GPS pentru determinarea precisă a zonei din care provine avertizarea

👉 Sursă de energie reîncărcabilă

❗️Sistemul de funcționare este relativ simplu dar eficient. Atunci când dăunătorii își fac apariția în zona monitorizată de dispozitivul Pest Trapp, sunt atrași înăuntru cu ajutorul unor feromoni specifici. Odată ajunși în interior sunt reținuți cu ajutorul unei hârti adezive, fotografiați și identificați. Ulterior aceste imagini împreună cu datele despre condițiile atmosferice, sunt trimise către dispozitivele mobile asociate cât și către centrul nostru de date AgriCloud.

❗️Una dintre caracteristicile dispozitivelor deținute de compania noastră este ușurința în utilizare, de la care nici capcana digitala Pest Trapp nu face excepție. Pornind de la acest deziderat dispozitivul folosit de noi vine cu unele facilități demne de luat în seamă. Pornind de la instalarea extrem de ușoară, la versatilitatea cu care poate fi folosit în orice condiții atmosferice sau de luminozitate… până la customizarea generoasă a imaginilor obținute, făcând din dispozitivul digital Pest Trapp una dintre cele mai atractive soluții ale momentului.

⭐Compania AgriCloud este aici să te ajute. În permanență ne străduim să fim la zi cu cele mai bune soluții tehnologice și digitale ale momentului. Soluțiile AgriCloud puse la dispoziția ta, vor face o imensă diferență între o agricultură bazată pe noroc și investiții uriașe și o agricultură modernă, digitalizată cu recolte bogate obținute la costuri minime.

AgriCloud – Tehnologie pentru FERMIERI