Dragi vizitatori ai site-ului www.agricloud.ro,

Pentru Agricloud SRL protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă.

Datele sunt colectate pentru a vă asigura cele mai bune oferte și pentru a vă oferi cea mai bună experiență în relația cu Agricloud SRL.

Prin urmare, datele dvs. trebuie să fie actualizate în orice moment. Puteți interveni oricând cu privire la acuratețea și utilizarea datelor. Vă rugăm să ne contactați cu încredere pentru a le rectifica sau șterge.

Datele sunt colectate numai pe baza consimțământului dvs. pentru relația cu Agricloud SRL și conform cerințelor legale. Prelucrarea lor se face în condiții de legalitate, corectitudine și transparență, asigurând o securitate adecvată a datelor, inclusiv protecție împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, distrugerii sau daunelor accidentale.

Personalul Agricloud SRL respectă cu strictețe cerințele legale privind protecția datelor și se asigură că toate operațiunile de prelucrare sunt efectuate numai în interesul dumneavoastră.

Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebări referitoare la protecția datelor cu privire la modul în care acestea sunt utilizate pentru a vă oferi o experiență excelentă în legătură cu Agricloud SRL.